Povežite se z nami ...

Navdih in motivacija

Nikoli nisi prestar, da bi si postavil nov cilj …

Naša pot doseganja ciljev in uresničevanja sanj ni omejena z leti. Vsak dan predstavlja novo priložnost za odkrivanje svojih strasti, ciljev, uresničevanje sanj.

Naša pot doseganja ciljev in uresničevanja sanj ni omejena z leti. Vsak dan predstavlja novo priložnost za odkrivanje svojih strasti, ciljev, uresničevanje sanj.

“You are never too old to set another goal or dream a new dream.” – C.S.Lewis

Stavek “Nikoli nisi prestar, da bi si postavil nov cilj ali sanjal novo sanje” je izrekel C.S. Lewis. Clive Staples Lewis, znan tudi kot C.S. Lewis, je bil britanski pisatelj, akademik in literarni kritik, rojen leta 1898.

C.S. Lewis je bil priznan pisatelj in njegova dela so osvojila srca bralcev po vsem svetu. Poleg fantazijskih romanov je pisal tudi filozofske eseje, versko literaturo ter literarno kritiko. Bil je znan po svojem prepoznavnem slogu pisanja, za katerega so bili značilni bogati opisi in globoka razmišljanja o pomembnih vprašanjih življenja. Znan pa je postal predvsem po seriji knjig Zgodbe iz Narnije.

CITAT za navdih, motivacijo in lep začetek dneva-13. 6. 2023

Ne opuščajte svojih sanj

Citat “Nikoli nisi prestar, da bi si postavil nov cilj ali sanjal novo sanje” nas spodbuja, da nikoli ne opustimo svojih sanj in ciljev, ne glede na svojo starost. Poudarja, da je starost le številka in da imamo vedno možnost, da si zastavimo nove cilje ter razvijamo nove sanje.

To nas opominja, da se ne smemo prepustiti misli, da je naša pot doseganja ciljev in uresničevanja sanj omejena z leti. Ne glede na to, koliko let imamo, imamo še vedno možnost rasti, se učiti, se razvijati in si prizadevati za nove dosežke. Vsak dan predstavlja novo priložnost za odkrivanje svojih strasti, izpolnjevanje ciljev in uresničevanje sanj.

Nov dan – nov začetek

Torej, bodimo pogumni in si drznimo postavljati nove cilje ter sanjati nove sanje. Ne glede na to, katero življenjsko obdobje dosegamo, imamo v sebi neomejeno potenciala. Zasledovanje novih ciljev nam daje smisel, motivacijo in navdih za rast ter nam omogoča, da živimo polno in izpolnjeno življenje.

Reklamni oglas

Nikoli ni prepozno za začetek novega poglavja, za uresničitev svojih strasti in za sledenje svojim sanjam. Vztrajajmo, postavimo nove cilje in si drznimo sanjati, saj nas to vodi k izpolnjenosti in sreči v življenju.