Povežite se z nami ...

Uredništvo

Pozdravljeni, dragi bralci!

Iz uredništva Klik Magazina vam pošiljamo topel pozdrav. Smo brezplačna spletna revija, ki se posveča različnim področjem življenjskega sloga. Naš spletni portal vsebuje številne rubrike, ki vam ponujajo koristne informacije, nasvete in navdih za izboljšanje kakovosti življenja.

V rubriki “Zdravje in prosti čas” bomo razpravljali o temah, ki zadevajo vaše dobro počutje in prostočasne dejavnosti. Tu boste našli koristne nasvete za ohranjanje zdravega načina življenja in ideje za izpopolnjevanje svojega prostega časa.

Prehrana in recepti” je namenjena vsem ljubiteljem dobrega okusa. V tej rubriki boste našli recepte, kulinarične nasvete ter informacije o prehrani, ki vam bodo pomagali ohraniti uravnotežen življenjski slog.

V rubriki “Lepota in nega” bomo delili nasvete o negi telesa, lepotnih trikih in izdelkih ter vas informirali o najnovejših trendih v svetu lepote.

Življenjski slog” bo osrednje mesto za vse, ki iščete navdih za izboljšanje svojega življenja, bodisi na področju mode, potovanj, financ ali trajnostnega življenja.

Tehnologija” vas bo popeljala v svet najnovejših tehnoloških inovacij, kjer bomo raziskali umetno inteligenco, informacijske tehnologije, mobilne naprave in vam ponudili uporabne nasvete za boljše razumevanje tehnološkega sveta.

Predstavljamo” bo predstavil nove izdelke, storitve in zanimive posameznike, ki vam bodo pomagali ostati v koraku s trenutnimi trendi.

Navdih” vas bo navdihnil s številnimi zgodbami in nasveti z različnih področij življenja, ki vam bodo služili kot vir motivacije in znanja.

Testiramo” je rubrika, kjer bomo preizkušali izdelke in storitve ter vam ponudili iskrene ocene, da vam olajšamo odločitev pri nakupih.

E-novice

Dvakrat v mesecu e-novice spletne revije KlikMagazin najdejo pot do več kot 50.000 prejemnikov. Ti prejemniki so lastniki e-naslovov, ki so soglašali s prejemanjem naših novic in vsebin v skladu z zahtevami GDPR.

Veseli nas, da ste del naše bralske skupnosti. S Klik Magazinom si prizadevamo, da vam prinašamo kakovostne vsebine, ki bodo obogatile vaše življenje. Ostanite z nami, spremljajte naše rubrike in bodite naš ustvarjalni navdih še naprej!

S spoštovanjem,
Ekipa Klik Magazina.

 

UREDNIŠTVO

Odgovorna urednica: Maja Djordjević

Izdajatelj: Virtual IT d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana

Svoje želje, predloge in pritožbe nam lahko posredujete na urednistvo@klikmagazin.si