Povežite se z nami ...

Predstavljamo

DoDo – zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije

Čeprav je DoDo italijanska blagovna znamka nakita z globalnim ugledom, boste v Sloveniji njene čarobne kreacije našli ekskluzivno v butiku Malalan Nazorjeva.

DoDo-zakladnica-italijanske-elegance-v-srcu-Slovenije

Nakit DoDo pri Malalan Nazorjeva

Če ste ljubiteljica nakita, potem ste zagotovo že slišali za DoDo – italijansko draguljarsko znamko, ki je osvojila srca širom sveta. In čeprav je DoDo blagovna znamka z globalnim ugledom, boste v Sloveniji njene čarobne kreacije našli ekskluzivno v butiku Malalan Nazorjeva. Ta butik, ki se nahaja v samem središču Ljubljane, je postala prava destinacija za vse, ki iščejo nepozaben nakit z značilnimi obeski, ki izražajo pristnost, skupnost ter ujamejo edinstvene trenutke. Dobrodošli v svetu DoDo nakita pri Malalan Nazorjeva!

DoDo - zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije

DoDo nakit je že od svojih začetkov zavezana trajnosti in odgovornosti do okolja. Znamka je ena izmed prvih draguljarjev, ki uporablja 100-% odgovorno pridobljeno zlato v vseh svojih kreacijah. Poleg tega vzpostavlja partnerstva z organizacijami za varovanje okolja, kar poudarja njeno predanost ohranjanju narave in ozaveščanju o pomembnosti trajnostnega načina življenja.

DoDo nakit je tudi zagovornik raznolikosti in samoizražanja. Znamka verjame, da je pristnost tisto, kar naredi vsako osebo edinstveno in lepo. Njihove kreacije so oblikovane tako, da se lahko kombinirajo in prilagajajo, kar omogoča vsaki sodobni ženski, da izrazi svojo edinstveno osebnost skozi nakit.

Nodo – simbol večnih vezi

Sčasoma lahko vse zveze postanejo še dragocenejše. Zato letos DoDo nazdravlja kolekciji Nodo, brezčasnemu simbolu večnih vezi, z bleščečimi novimi oblikami in sijočimi diamanti: protagonisti kreacij, ki letos ikonični kolekciji prinašajo inovativen dizajn.

Reklamni oglas

DoDo - zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije

DoDo ponuja številne prepoznavne kolekcije, med katerimi izstopajo Animals and Nature, Dreams and Luck, Granelli and Rondelle, Bollicine, Stellina, Bazaar, ter nedavno posodobljena kolekcija Nodo. Letos je DoDo predstavila novo različico te ikonične kolekcije, ki nosi ime Nodo – simbol večnih vezi.

Klasični ‘vozel’, ki je postal prepoznaven znak DoDo nakita, je sčasoma doživljal različne preobrazbe, a ostaja ena najlepših oznak neskončnosti. Zdaj, z bleščečimi diamanti in inovativnimi oblikami, postaja še bolj čaroben. Novi kosi iz kolekcije Nodo prinašajo eleganco in sodobnost, ki poudarjata ženstvenost.

DoDo - zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije

Najnovejša revolucija v kolekciji Nodo je dodatek diamanta. V teh čudovitih kreacijah je diamant postavljen v neke vrste zanko, kot bi lebdel, kar ustvarja čarobno iluzijo. Konci verige so namerno neenaki, kar prispeva k unikatnemu dizajnu. Nodo je simbol ljubezni, prijateljstva in večnih čustev, ki jih DoDo slavi s svojim čarobnim nakitom.

Družinska tradicija in nakit DoDo pri Malalan Nazorjeva

Družina Malalan je močno povezana z draguljarsko dediščino, ki sega že več kot sedem desetletij nazaj. Začelo se je s hlevom, a se je preobrazilo v vodilno urarsko in draguljarsko hišo v Sloveniji in na Hrvaškem. Toda prava skrivnost uspeha družine Malalan ni le v poslu, temveč v pristnosti in povezanosti treh generacij.

Reklamni oglas

DoDo - zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije

Kar je Anton Malalan začel leta 1949, so njegovi trije sinovi nadaljevali z enako predanostjo družinski tradiciji. Danes podjetje Draguljarna Malalan vodi Peter Malalan in ima svoji trgovini v Ljubljani in Zagrebu.

Malalan Nazorjeva, ki je del družine Malalan, je postala ponosna gostiteljica DoDo nakita. Njihova ponudba vključuje igrive obeske za verižice in zapestnice, izdelane iz odgovorno pridobljenih surovin, kot sta srebro in zlato. Motivi na nakitu zajemajo vse od črk, živali in nebesnih znamenj do simbolov ljubezni.

DoDo - zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije

Znamka DoDo že od začetkov tesno sodeluje z okoljskimi organizacijami in podpira projekte, kot je Tenaka, ki se zavzema za ohranjanje koralnih grebenov v Maleziji.

Malalan Nazorjeva in DoDo – združena v skupnem cilju ustvarjanja draguljarskih mojstrovin, ki izražajo pristnost, eleganco in trajnost. Obiščite njihov butik v Ljubljani in doživite čarobnost DoDo nakita pri Malalan Nazorjeva!

Reklamni oglas

DoDo - zakladnica italijanske elegance v srcu Slovenije