Povežite se z nami ...

Navdih in motivacija

V redu, ponedeljek je, ampak kdo pravi …

Kaj pravite na odločitev, da z današnjim dnem prevzamemo nadzor nad svojim razpoloženjem in se odločimo, da bomo imeli čudovit dan, kljub temu da je ponedeljek.

V redu, ponedeljek je, ampak kdo pravi

“Okay, it’s Monday but who said Mondays have to suck? Be a rebel and have a great day anyway.” – Kimberly Jiménez

Citat “V redu, je ponedeljek, ampak kdo pravi, da morajo biti ponedeljki grozni? Bodite upornik in kljub temu imejte čudovit dan.” izraža pomen, da ni nujno, da so ponedeljki negativni in težki. Namesto tega nas spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim razpoloženjem in se odločimo, da bomo imeli čudovit dan, kljub temu da je ponedeljek. Citat je pripisan Kimberly Jiménez, avtorici in motivacijski govornici.

Kimberly Jiménez je navdihujoča avtorica, motivacijska govornica in soustanoviteljica platforme za osebno rast in motivacijo. Svoje izkušnje in spodbudna sporočila deli z ljudmi po vsem svetu, spodbuja jih k pozitivnim spremembam in krepitvi njihovega notranjega potenciala. Kimberly se osredotoča na spodbujanje samozavesti, iskanje lastne sreče in ustvarjanje pozitivnih navad za bolj izpolnjujoče življenje.

V redu, je ponedeljek, ampak ...

Izberimo svoje misli tako, kot izberemo, kaj bomo zjutraj oblekli

Njen citat nas spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim razpoloženjem in perspektivo, ne glede na to, kateri dan v tednu je. Namesto da pričakujemo, da bo ponedeljek težak, lahko izberemo, da bo naš dan čudovit in poln pozitivnih trenutkov. To zahteva uporniški pristop, da se odločimo, da bomo kljub okoliščinam ustvarili svojo srečo in pozitivno vzdušje.

Ta citat nas spodbuja, da se osredotočimo na možnosti in priložnosti, ki jih prinaša vsak nov dan, vključno s ponedeljkom. Namesto da dovolimo negativnim pričakovanjem, naj nam dan pokvari razpoloženje, lahko izberemo, da bomo kljub temu imeli izjemen in čudovit dan. To zahteva odločnost, prilagodljivost in sposobnost najti pozitivne vidike v vsaki situaciji.

Reklamni oglas

Bodimo uporniki za pozitivne spremembe v življenju

Kimberly Jiménez nas spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim razpoloženjem in svojim življenjem. Ne dovolimo, da nas dnevi v tednu ali zunanje okoliščine določajo, ampak sami sprejmemo odločitev, da bomo imeli čudovit dan. Bodimo uporniki in ustvarjajmo pozitivne spremembe v svojem življenju, ne glede na to, kateri dan v tednu je.