Povežite se z nami ...

Življenjski slog

Vabilo: Odkrijte čarobnost arhitekture na Poletni šoli 2023

Vas zanima čudoviti svet prostora in arhitekture? Poletna šola arhitekture 2023 je odlična priložnost, da izpopolnite svoje skiciranje, načrtovanje in gradnjo.

Poletna šola arhitekture 2023

Ste vedno sanjali o tem, da bi postali arhitekt? Poletna šola arhitekture 2023 je odlična priložnost, da se podate na navdihujočo pot in odkrijete skrivnosti oblikovanja prostora. Poletna šola arhitekture je edinstvena priložnost za učence od 12 let dalje ter dijake srednjih šol, ki jih zanima čudoviti svet prostora in arhitekture. Če se želite poglobiti v poklic arhitekta, izpopolniti svoje skiciranje, načrtovanje in gradnjo, ne zamudite te priložnosti.

Kdo se lahko pridruži?

Poletna šola je namenjena učencem od 12 let dalje ter dijakom srednjih šol, ki jih zanimajo prostor in stavbe okoli nas. Hitro preberite navodila in izpolnite prijavnico, da se mesta prej ne napolnijo!

VABILO - Odkrijte čarobnost arhitekture na Poletni šoli 2023

Kaj boste počeli?

V treh dneh poletne šole arhitekture boste lahko pobližje spoznali poklic arhitekta. Soočili se boste s konkretno nalogo zasnove manjše prostorske intervencije na območju fakultete. Skupaj boste izbrali prostor umestitve ter nato skicirali, načrtovali in v maketah preverjali ideje.

V pomoč pri snovanju in spoznavanju materiala vam bodo kratka predavanja in sprehodi po središču Ljubljane, kjer boste skicirali, iskali navdih in hkrati spoznavali pomembnejša dela in arhitekte.

Reklamni oglas

Prostorsko intervencijo boste z lastnimi rokami na koncu tudi postavili. Ker je leto 2023 razglašeno za leto arhitekta Edvarda Ravnikarja, se boste nekoliko podrobneje posvetili njegovemu delu in pristopu k arhitekturi.

Kje in kdaj?

Na Fakulteti za arhitekturo (Zoisova 12) v Ljubljani, med 28. in 30. avgustom 2023.

Koliko nas bo?
Med 10 in 20.

V primeru premajhnega števila prijav poletne šole ne bomo izvedli.

Reklamni oglas

VABILO - Odkrijte čarobnost arhitekture na Poletni šoli 2023

Kdo bo z vami?

Pedagogi in študenti Fakultete za arhitekturo Univerze v Ljubljani.

Kaj potrebujete?

Željo po raziskovanju, radovednost in kreativnost.

Do kdaj se morate prijaviti?

Prijave* sprejemamo do zasedbe mest oziroma najkasneje do 21. junija 2023.

Prijave sprejemamo izključno prek spletnega prijavnega sistema, preko elektronske pošte niso možne niti prijave niti rezervacije mest.

Reklamni oglas

* V primeru sprememb pogojev izvajanja ali premajhnega števila udeležencev si organizator pridržuje pravico do spremembe programa ali višine prispevka oziroma odpovedi poletne šole.
Kaj moram storiti, da bo prijava veljavna?

Ob prijavi vplačati prostovoljni prispevek za udeležbo v višini 65,00 EUR na TR ZOTKS: SI56 6100 0000 5312 940 (Delavska hranilnica), sklic 00 050001 (Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Zaloška 65, 1000 Ljubljana). S prispevki in drugimi finančnimi viri bomo pokrili ves material za delavnice, strokovno delo mentorjev, malice za udeležence, nezgodno zavarovanje ipd.

S prijavo na poletno šolo dovolite fotografiranje in snemanj in soglašate, da organizator lahko vse fotografije in morebitno video gradivo, ki bo nastalo v času trajanja poletne šole, uporablja in objavlja za namene poročanja in promocije aktivnosti.

Kje lahko dobite dodatne informacije?

Na telefonski številki 01 251 37 27 ali e-naslovu tabori@zotks.si.

Reklamni oglas

Razpis in fotografije so povzete iz spletne strani Zveze za tehnično kulturo Slovenije.

VABILO - Odkrijte čarobnost arhitekture na Poletni šoli 2023

Nadaljuj z branjem
Reklamni oglas