Povežite se z nami ...

Življenjski slog

Rožnata luna: Vpliv polne lune v škorpijonu na vaše znamenje

Polna luna, znana kot “rožnata luna”, je osvetlila nebo. Čeprav ni dejansko rožnate barve, je njeno energijo močno čutiti, še posebej v znamenju Škorpijona.

Lunin mrk in črvova luna Vpogled na vpliv in rituale

Sinoči je zaznamovala posebna polna luna, ki jo pogosto imenujemo “rožnata luna”, zaradi cvetenja rožnatih cvetov v Severni Ameriki v tem času leta. Čeprav sama luna ne bo rožnate barve, bo njena energija izjemno močna, še posebej ker se nahaja v znamenju Škorpijona. To znamenje je znano po svoji strastnosti, intenzivnosti in sposobnosti preobrazbe.

Lunin mrk in črvova luna Vpogled na vpliv in rituale

Zakaj rožnata luna?

Ime “Rožnata Luna” za polno luno aprila nima nič skupnega z njeno barvo, temveč izvira iz sezonske povezave z naravo. Imena polnih lun, kot jih uporablja “Old Farmer’s Almanac“, izvirajo iz različnih virov, vključno z izročili ameriških staroselcev, kolonialnih Američanov in Evropejcev. Tradicionalno je bilo vsako ime polne lune uporabljeno za celoten lunin mesec, v katerem se je pojavila.

Specifično ime “Rožnata Luna” izhaja iz časa zgodnjepomladanskega cvetenja določene divje rože, ki je domorodna na vzhodu Severne Amerike, imenovane Phlox subulata—pogosto znana kot plazeči floks ali mahasti floks. Ta rastlina je znana tudi pod imenom “moss pink” ali “mahasto rožnata”.

Zaradi te cvetoče povezave je ta polna luna dobila ime “Rožnata Luna”. Ta oznaka je z leti prerasla v priljubljen izraz, ki še danes odraža lepoto in preporod, ki sta značilna za pomlad. Rožnata Luna tako simbolizira nov začetek, rast in razcvet, kar je v popolni harmoniji s spomladanskim časom, ko narava znova oživi.

Reklamni oglas

Lunin mrk in črvova luna Vpogled na vpliv in rituale

Astrološki Pomen Polne Lune

Polna luna v Škorpijonu prinaša s seboj čas, ko se skrivnosti razkrijejo, čustva potencirajo in želje postanejo bolj jasne. Vpliv Plutona v Vodnarju, sodobnega vladarja Škorpijona, še dodatno poudari te intenzivne energije. Pripravite se na impulzivne izbruhe, čustvene nemire in nenadne spremembe mnenj ali čustvenih stanj.

Vpliv na Zodiakalna Znamenja

 • Oven: Ovni, preden se odločite, dobro premislite. Čeprav vas lahko vodi intuicija, poskrbite, da bo podkrepljena z dejstvi. Zberite vse potrebne informacije, preden se soočite z izzivi.
 • Bik: Pokažite svojim bližnjim, da vam mar, tudi če ste zaposleni. Pravočasno odzivanje na sporočila lahko veliko pove o vaši podpori in pripravljenosti pomagati.
 • Dvojčki: Izkoristite prijetnejše vreme za uravnoteženje dela in prostega časa. Zunanje aktivnosti naj bodo vaša nagrada za opravljeno delo.
 • Rak: Osredotočite se na vzpostavljanje in poglabljanje pristnih odnosov. Dobri odnosi, ki temeljijo na močnih temeljih, se bodo obdržali in razvijali.
 • Lev: Čas je, da napredujete v odnosih in se osvobodite zamer, ki ste jih nosili s seboj. Odpuščanje je ključno za vaše zdravljenje in napredek.
 • Devica: Če čutite potrebo po pustolovščini, je zdaj pravi čas za načrtovanje. Dovolite si sanjati veliko in verjeti, da lahko presežete svojo trenutno realnost.

Lunin mrk in črvova luna Vpogled na vpliv in rituale

 • Tehtnica: Poglobljeno ukvarjanje z vašimi financami lahko razkrije nove priložnosti za večje užitke in sprostitev. Načrtujte pametno in preudarno.
 • Škorpijon: Ta polna luna je vaš čas za sijaj. Pripravite se na pomembne preobrazbe in prelomnice, tako v osebnem kot poklicnem življenju.
 • Strelec: Vzemite si čas za počitek in obnovo energije. Delo v zasebnosti in poudarek na samoskrbi bo pomagal obnoviti vaše moči.
 • Kozorog: Vaše upanje in cilji se razvijajo. Sprememba smeri lahko vodi k boljšim rezultatom. Bodite nežni v svoji preobrazbi.
 • Vodnar: Vaša vloga na delovnem mestu se širi. Ne dovolite, da sindrom prevaranta ovira vaš napredek. Verjemite v svoje sposobnosti.
 • Ribi: Preizkušanje novih perspektiv vam bo pomagalo bolje spoznati sebe in svojo intuicijo. Učenje, kaj vam resnično ustreza, je ključnega pomena.

Lunin mrk in črvova luna Vpogled na vpliv in rituale

Kako Opazovati Polno Luno?

Polna luna se bo dvignila ob 19:49 po vzhodnem času in bo videti polna približno tri dni. To je odlična priložnost za opazovanje lune in razmišljanje o vplivih, ki jih ima na vaše življenje.

Polna luna v Škorpijonu je čas globokih čustvenih preobrazb in intenzivnih osebnih razodetij. Vsako znamenje bo na svoj način občutilo njen močan vpliv, ki lahko prinese pomembne življenjske spremembe ali potrditve smeri, ki jo je treba slediti. Uporabite to priložnost, da se poglobite v svoje občutke in dejansko poslušate, kaj vam pravi vaša intuicija.

Reklamni oglas