Povežite se z nami ...

Navdih in motivacija

Življenje je 10 % tega, kar se ti zgodi …

Ne moremo vedno izogniti težavam, ki se nam zgodijo v življenju. A samo naše misli, dejanja in odnos do situacij so tisto, kar dejansko oblikuje naše življenje.

Življenje je 10 % tega, kar se ti zgodi

Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it. – Charles R. Swindoll

Pomen citata “Življenje je 10 % tega, kar se ti zgodi, in 90 % tega, kako se na to odzoveš.” – Charles R. Swindoll je, da se ne moremo vedno izogniti težavam, ki se nam zgodijo v življenju, ampak imamo vselej nadzor nad našimi reakcijami nanje. Naše misli, dejanja in odnos do situacij so tisto, kar dejansko oblikuje naše življenje.

Motivator in duhovni vodja

Charles R. Swindoll je bil priznan ameriški pisatelj, predavatelj in pastor, znan po svojih motivacijskih in duhovnih knjigah. S svojimi deli je navdihnil številne ljudi po vsem svetu, spodbujal pozitivno razmišljanje, osebno rast in vztrajnost v soočanju s težavami.

Življenje je 10 tega kar se ti zgodi

Osredotočimo se na svojo notranjo moč

… in sposobnost, da preoblikujemo svoje življenje. Ne glede na okoliščine, ki se nam postavijo na pot, imamo vedno izbiro, kako se bomo nanje odzvali. Sprejemanje pozitivne perspektive, iskanje rešitev in rast skozi izzive so ključni dejavniki, ki nam omogočajo, da živimo izpolnjeno in srečno življenje. Sprejmimo odgovornost za svoje odzive, vzemimo življenje v svoje roke in ustvarjajmo pozitivne spremembe. S pogumom in pozitivnim odnosom lahko premagamo vse, kar vam življenje prinese.

Pomnite, da smo močnejši, kot si morda mislimo, in da imamo možnost oblikovati svojo pot. Vsaka situacija je priložnost za rast in osebni razvoj. Bodimo odločni, prilagodljivi in vztrajni v svojih prizadevanjih ter se ne pustimo zlomiti. Naše reakcije na dogodke nam omogočajo, da gradimo močnejšo, bolj modro in izpopolnjeno različico sebe.

Reklamni oglas