Povežite se z nami ...

Življenjski slog

Mlaj 11. januarja: Nov začetek z energijo Kozoroga

Enajsti januar 2024 prinaša prvi mlaj novega leta, ki se nahaja v znamenju Kozoroga. To je močan čas za uvajanje sprememb, vpogledov in jasnosti.

Mlaj 11. januarja Nov začetek z energijo Kozoroga

Enajsti januar 2024 prinaša prvi mlaj novega leta, ki se nahaja v znamenju Kozoroga. Ta mlaj nam omogoča, da postavimo temelje za naše vizije, ki se lahko uresničijo v naslednjih dvanajstih mesecih. To je močan čas za uvajanje sprememb, vpogledov in jasnosti.

Mlaj 11. januarja Nov začetek z energijo Kozoroga

Kaj pomeni mlaj v Kozorogu za vas?

Začetek leta pogosto prinaša različna čustva, vključno s pritiskom, da si zastavimo novoletne sklepe. Ko delate z energijo mlaja v Kozorogu, vedite, da je to priložnost, da si oblikujete način življenja, ki omogoča razvoj vaših vizij. Nič ni vklesano v kamen in vaše namere lahko kadarkoli spremenite.

Ni vam treba imeti vsega razčiščenega prav zdaj. Osredotočite se na to, kako se želite čutiti v naslednjem letu, in podrobnosti bodo prišle na svoje mesto. Med mlajem v Kozorogu ustvarite nekaj strukture v svojem življenju, ki vam lahko pomaga, da ostanete odgovorni do sebe. Spreminjamo se v majhnih korakih skozi osredotočenost in zavezanost.

Kaj nas uči Kozorog?

Kozorog je zelo ekspresivno zemeljsko znamenje. Ustvarja zemeljsko energijo in nam pomaga povezati se s tem elementom v naših življenjih. Sezona Kozoroga nam pomaga, da se počutimo osredotočeno, jasno in smo se pripravljeni soočiti z različnimi energijami, ki nam jih prinaša življenje. Kozorog nas tudinuči, kako biti izbirčen, ko je to potrebno, in sprejemati odločitve, ki so v skladu s tem, kar je najpomembnejše za naše duše.

Reklamni oglas

Vladar Kozoroga, Saturn, predstavlja trdoživega morskega kozla, ki lahko prečka katerokoli zemljo ali morje. Ta energija nas spominja, da lahko z pravim fokusom in odločnostjo dosežemo karkoli. Nič ni izven naših meja.

Mlaj 11. januarja Nov začetek z energijo Kozoroga

Ostali astrološki vplivi na mlaj v Kozorogu

Mlaj v Kozorogu ustvarja močan trigonski aspekt z Uranom v retrogradnem gibanju v Biku. Uran nam pomaga, da se spreminjamo. Omogoča nam, da vidimo novo vizijo za našega življenja, ki je prej morda ni bilo mogoče uresničiti. Uran nas tudi spodbuja, da prekinemo zastarele vzorce, da bi zase našli nov način biti in bivanja.

Mlaj v Kozorogu prav tako tvori natančen kvadrat z severnim vozliščem v Ovnu. Kvadrati povzročajo trenje in napetost, dokler ne pride do preboja. Severno vozlišče predstavlja našo usodo. V sebi nosi lekcije, ki se jih kot družba kolektivno učimo. Te lekcije lahko nato integriramo v svojo življenjsko pot.

Mlaj 11. januarja Nov začetek z energijo Kozoroga

Vabila mlaja v Kozorogu

Razmislite o spremembah, ki jih želite narediti v svojem življenju še letos. Kakšne spremembe želite, da se zgodijo čez leto 2024? Morda si želite živeti nekje drugje, poklicno začeti drugačno delo ali si ustvariti družino.

Reklamni oglas

Ni vam treba poznati podrobnosti, kako se bodo te spremembe zgodile. Preprosto ozavestite in ponotranjite, kaj bi radi videli, da se v letošnjem letu razvije. Nato prinesite te spremembe v svoje življenje. Kako? Korak za korakom. Z dosegom enega majhnega cilja za drugim.

Napišite svoje namere na ta mlaj in začutite, kako lahko letos prioritizirate svoje življenjsko delo in pot duše. Začutite, kaj morate narediti, da se uskladite s svojimi cilji. Kakšno vibracijo morate utelesiti? Kako lahko letos prioritizirate energijo svoje duše?

Mlaj 11. januarja Nov začetek z energijo Kozoroga

Katere afirmacije vam bodo pomagale?

Nekaj afirmacij, ki vam lahko pomagajo usmeriti in okrepiti vašo pozornost ter energijo v smeri vaših ciljev in želja za leto 2024:

  1. “Vsak dan se zavestno povezujem z močjo in modrostjo svoje duše.” – Ta afirmacija vam pomaga ohranjati stik z globokim notranjim vedenjem in intuitivnim vodstvom.
  2. “Zaupam v proces življenja in sprejemam spremembe, ki vodijo k moji najvišji poti.” – To je opomnik, da je življenje potovanje, polno sprememb, ki vas lahko vodijo k uresničevanju vaših sanj.
  3. “Moje misli in dejanja so usklajeni z mojim najvišjim dobrim.” – S to afirmacijo se osredotočate na usklajevanje vaših vsakodnevnih dejanj z vašimi najglobljimi vrednotami in cilji.
  4. “Z vsakim korakom sem bolj osredotočen/a in predan/a svojim ciljem.” – Ta afirmacija vam pomaga graditi in ohranjati fokus ter zavezanost do tistega, kar si želite doseči.
  5. “Sprejemam svojo moč, da ustvarim življenje, ki si ga želim.” – Ta afirmacija vas spodbuja, da prevzamete aktivno vlogo pri oblikovanju svoje prihodnosti.
  6. “Sem magnet za pozitivne priložnosti in izkušnje, ki podpirajo mojo rast.” – Ta afirmacija pomaga privabiti pozitivne priložnosti, ki so v skladu z vašimi cilji in potrebo po osebni rasti.
  7. “Vsak dan se zavestno odločam za dejanja, ki odražajo moje najgloblje vrednote in sanje.” – To je spodbuda, da vsak dan izbirate dejanja, ki so v skladu z vašimi dolgoročnimi cilji.
  8. “Z vsakim dihom povečujem svojo notranjo moč in jasnost.” – Ta afirmacija je namenjena okrepitvi vaše notranje moči in jasnosti uma.

Mlaj 11. januarja Nov začetek z energijo Kozoroga

Uporabite te afirmacije kot dnevne opomnike ali kot del jutranje ali večerne rutine, da vam pomagajo ostati osredotočeni in povezani z vašimi cilji in sanjami. Vsaka afirmacija naj bo izrečena z namenom in prepričanjem, da lahko resnično prispeva k vašemu osebnemu in duhovnemu razvoju.

Reklamni oglas