Povežite se z nami ...

Življenjski slog

Silvestrovanja po Sloveniji – vodnik po vseh dogodkih

Ko se bliža konec leta, Slovenija zasije v prazničnem sijaju, prirejajoč nepozabna silvestrovanja. Tukaj je vodič za najlepša silvestrovanja po Sloveniji.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Kje boste lahko odštevali do novega leta

Ko se bliža konec leta, Slovenija zasije v prazničnem sijaju, prirejajoč nepozabna silvestrovanja. Raznolikost dogodkov ponuja nekaj za vsakogar, od glasbenih ljubiteljev do družin z otroki. Tukaj je vodič za najlepša silvestrovanja po Sloveniji, ki smo ga povzeli po spletni strani I Feel Slovenia.

V mestnem vrvežu ali v toplem zavetju

Ne glede na to, ali imate raje mestni vrvež ali intimno vzdušje, Slovenija ponuja oboje. Lahko se odločite za silvestrovanje na prostem v večjih mestih, kjer vas bodo greli kulinarični dobroti in topli napitki, ali pa izberete udobje term ali elitnih hotelov.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Silvestrovanje v Kopru z Janom Plestenjakom

V Kopru boste lahko v novo leto zakorakali ob zvokih priljubljenega slovenskega glasbenika Jana Plestenjaka. Uživajte ob njegovih uspešnicah ob morju.

Piranski Tartinijev trg

Piranski Tartinijev trg bo gostil silvestrovanje v idiličnem okolju, kjer boste lahko uživali v odlični družbi in pričakali prihod novega leta.

Reklamni oglas

Različna silvestrovanja na prostem v Ljubljani

  • Silvestrovanje na Kongresnem trgu: Srečanje za vse generacije z nastopom Rok ‘n’ Banda, Nike Zorjan in skupine Victory. To je idealno mesto za tiste, ki uživajo v sodobnih slovenskih melodijah.
  • Silvestrovanje na Mestnem trgu: Prizorišče za ljubitelje slovenske popularne glasbe z nastopajočimi Dinamitke in ViP Band. To bo praznovanje, kjer se bodo srečali poznavalci žanra.
  • Silvestrovanje na Pogačarjevem trgu: Praznujte z Mambo Kingsi in doživite vzdušje, ki ga prinaša ta priljubljena skupina.
  • Silvestrovanje na Trgu Francoske revolucije: Tu bodo nastopili izvajalci alternativne in rock glasbe, vključno z Muratom & Jose, Elvisom Jacksonom in Neuromancerjem, idealno za tiste, ki iščejo nekoliko bolj odštekano praznovanje.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Silvestrovanje za otroke v Ljubljani

Na Kongresnem trgu v Ljubljani se bodo otroci in starši lahko veselili novega leta s pravljičnimi junaki in uživali v glasbenih nastopih.

Silvestrovanje v Izoli

Praznujte vstop v 2024 v Izoli z ABBAMIA tribute bandom in ROXIE BANDOM, ki začnejo ob 21.30. Pričakujte nostalgične uspešnice ABBA in živahne ritme.

Bohinjska Bistrica – Silvesterski koncert

Duo Li’jəh in Poskočni muzikanti vam od 20:00 do 2:00 prinašajo kombinacijo akustične glasbe in narodnozabavnih ritmov. Energičen koncert za vse generacije, vstop prost.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Silvestrovanje v Idriji

Začnite praznovanje že ob 17:00 s programom za otroke, nato pa od 22:00 z glasbenima skupinama Josip Brass in The Woblers. Raznolik glasbeni večer v zgodovinskem ambientu Idrije.

Blejsko silvestrovanje z glasbo

Na Bledu bo silvestrovanje zaznamovala glasba skupin Pop Deluxe in Ansambla Saša Avsenika, ki bodo poskrbeli za nepozabno vzdušje.

Raznovrstna silvestrovanja v Ljubljani

V Ljubljani bodo potekala silvestrovanja na Kongresnem trgu, Mestnem trgu, Pogačarjevem trgu in Trgu francoske revolucije, vsako s svojim edinstvenim glasbenim programom.

Reklamni oglas

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Silvestrovanje v Velenju z Tano Žagar

Velenje bo gostilo tradicionalno silvestrovanje na Titovem trgu z nastopom Tanje Žagar, ki bo zagotovo razvnela občinstvo.

Silvestrovanje v Slovenj Gradcu z ansamblom Okej

V Slovenj Gradcu boste lahko uživali v dobri družbi in glasbi ansambla Okej na Glavnem trgu.

Celjsko silvestrovanje z LPS in skupino Zvita feltna

V Celju boste lahko vstopili v novo leto ob živahni glasbi skupin LPS in Zvita feltna.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Mariborsko silvestrovanje z dolgo tradicijo

Na Trgu Leona Štuklja, se bo odvijalo veliko silvestrovanje z najdaljšo tradicijo na prostem v Sloveniji. Dogodek bo potekal od 31. decembra 2023 od 20:00 do 1. januarja 2024 do 02:00.

Otroško silvestrovanje in tradicionalno silvestrovanje na Ptuju

Ptuj bo gostil otroško silvestrovanje z Niko Zorjan in Rokom iz BQL, sledilo bo tradicionalno silvestrovanje z Recesija bandom.

Silvestrovanje v Brežicah

Reklamni oglas

Praznujte novo leto v starodavnem jedru Brežic ob 21.00 uri. Dogodek bo zaznamovala priljubljena lokalna skupina The Rafters, ustanovljena s strani kantavtorja in glasbenika Roberta Petana, ter glasbeni uvod DJ-a TAJ.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Praznovanje novega leta v Radovljici

Radovljica vabi na silvestrovanje na prostem na Linhartovem trgu z brezplačnim programom.

Silvestrovanje v Lendavi z glasbo in kulinariko

Lendava pripravlja silvestrovanje na prostem z glasbenim nastopom skupine Skok in bogato kulinarično ponudbo.

Silvestrovanje v Kranjski Gori

V Kranjski Gori bo novo leto pozdravil Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami.

Reklamni oglas

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Silvestrovanje v Kranju

Pridružite se nam na Glavnem trgu ob 22.00 uri za nepozabno silvestrovanje z Miranom Rudanom, frontmanom skupine InDesign. Znane uspešnice kot “Na nebo”, “Medena” in “Norcu podoben” vas bodo popeljale v leto 2024.

Silvestrovanje v Moravskih

V Moravskih Toplicah bo silvestrovanje na prostem z energičnim nastopom glasbene skupine Avantura in Larise Sreš.

Silvestrovanja po Sloveniji - vodnik po vseh dogodkih

Praznični čas v Sloveniji je čas veselja in praznovanja, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Od veličastnih ognjemetov do intimnih srečanj, Slovenija vabi, da skupaj zakorakamo v novo leto. Vesele praznike!