Povežite se z nami ...

Življenjski slog

Vse za noč čarovnic-izrezovanje buč in peka strašnih sladic

V tem članku vas čakajo izbrani recepti za peko strašljivo dobrih sladic ter video vodič, ki vas bo naučil, kako ustvariti popolno izrezljano bučo.

Noč čarovnic 2. del - recept za zvite duhce iz sladke pene

Ste že pripravljeni na eno najbolj pričakovanih noči v letu – noč čarovnic? To praznovanje, ki ima svoje korenine v davnih keltskih običajih, je danes postalo priljubljen čas za strašljive zgodbe, kostume ter seveda okusne sladice in dekoracijo iz buč. V tem članku vas čakajo nekateri izbrani recepti za peko najbolj okusnih in strašljivo dobrih sladic ter video vodič, ki vas bo naučil, kako ustvariti popolno izrezljano bučo.

Izrezovanje buč

Pred vami je video vodič YouTube profila BBC Good Food, ki vam bo korak za korakom pokazal, kako izrezati svoj lasten bič za noč čarovnic. Noč čarovnic je čas čarovniške magije, in s tem projektom boste dodali svojemu kostumu prav poseben čar. Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali že izkušen izrezovalec, ta video vam bo pomagal ustvariti pravi čarovniški rekvizit, ki bo zagotovo navdušil vse na noči čarovnic.

Pripravite okusne piškote pajke

V uredništvu Klik Magazina smo za vas pripravili izbor vsebin, ki bodo popestrile vašo Noč čarovnic. In začeli smo s slastnimi “piškoti pajki.” Te srhljivo okusne piškote lahko pripravite skupaj s svojimi otroki in jih vključite v priprave za zabavo ob Noči čarovnic. Otroci bodo zagotovo uživali v dodajanju čokoladnih pajkovih nogic in oči iz ledu.

Reklamni oglas

Do recepta na tej povezavi.

Prihaja noč čarovnic - pripravite okusne piškote pajke

Zviti duhci iz sladke pene

Na Halloween so zviti duhci odlična ideja za sladico, pripravljeno iz slastne meringe. Simpatične duhce pa lahko uporabite tudi za okraševanje drugih sladic.

Do recepta na tej povezavi.

Noč čarovnic 2. del - recept za zvite duhce iz sladke pene

Recept za piškote – čarovniške prste

Ena izmed strašno zabavnih jedi so tudi čarovniški prsti – piškoti, ki so videti kot odtrgani prsti čarovniške roke. Ta zvita sladica je popolna za strašenje gostov na Halloween. In kako jih lahko okrasite, da bodo izgledali še bolj srhljivo?

Reklamni oglas

Odgovor najdete v receptu na tej povezavi.

Noč čarovnic 3. del - čarovniški prsti - recept za piškote

Hot dog mumije

Da bo namizi tudi nekaj strašno slanega, predlagamo, da za družino in prijatelje pripravite simpatične in zelo okusne hot dog mumije. Te srhljivo okusne hrenovke, ovite v listnato testo, so preprosto čudovite in bodo navdušile tako otroke kot odrasle.

Do recepta na tej povezavi.

Noč čarovnic - 3. del: pripravljamo hot dog mumije

Noč čarovnic je več kot le praznovanje strahov in pošasti. Je čas, ko se družine in prijatelji zberejo skupaj, se smejijo, ustvarjajo in delijo trenutke veselja. Upamo, da vam bodo recepti za sladice prinesli sladkost v vaše praznovanje, video vodič za izrezljano bučo pa bo dodal še tisto pravo atmosfero. Ne glede na to, ali se odločite za peko ali ustvarjanje, je najpomembnejše, da uživate v družbi svojih najdražjih. Srečno noč čarovnic!

Reklamni oglas