Piščančji Marsala je jed, ki nas popelje na kulinarično potovanje v srce Italije. Čeprav zgodovina jedi sega daleč nazaj, še vedno navdušuje z razkošjem okusov.
Kombinacija klobas, različnih fižolov in začimb ustvarja popolno ravnovesje okusov. Recept je prilagodljiv, saj lahko dodajate sestavine tudi po svojih željah.
Njoki so tradicionalna jed, ki izvira iz Italije, beseda gnocchi pa izhaja iz latinske besede knōdulus, kar pomeni kupček. Preizkusite naše recepte za pripravo.
Gobarski koraki skozi slovenske gozdove niso zgolj iskanje naravnih zakladov, temveč tudi globoko zakoreninjena kultura, ki se odraža v kulinarični dediščini.
Odkrijte enostavne in okusne wrapse, ki bodo v kombinaciji s solato osvežili vaše družinsko kosilo, vi pa se boste v vročem vremenu izognili peki in kuhanju.
Solatna skleda z bogatimi sestavinami je odlična izbira za lahko in zdravo poletno večerjo. Sveže sestavine in proteini pa zagotavljajo tudi hranilno vrednost.
V poletni vročini se vedno iščejo lahke in osvežujoče jedi, ki ne obtežijo želodca. Razvajajte svoje najdražje z okusnimi, hladnimi testeninskimi solatami.
Enostavna priprava in bogata aroma naredita torto s kremnim sirom in malinami nepogrešljivo izbiro za vse poletne priložnosti, saj jo pripravite brez peke.
Ribji curry je obrok, ki bo v vašem domu ustvaril vonj po oddaljenih krajih. Z bogatimi okusi in aromami vas bo popeljal na kulinarično potovanje v...
Piščančji Kijev predstavlja združitev razkošja francoskega pečenega masla, imenovanega "beurre composé" (z zelišči in začimbami), s tradicionalnim piščancem.